Pisac Srđan N. Čomić na 66. Međunarodnom Sajmu Knjiga u Beogradu

Početna » Pisac Srđan N. Čomić na 66. Međunarodnom Sajmu Knjiga u Beogradu

U prestonici Srbije, Beogradu, počeo je 66. Međunarodni sajam knjiga, manifestacija koja predstavlja pravi raj za ljubitelje pisane reči. Među mnogobrojnim izlagačima na ovogodišnjem sajmu nalazi se i naš sugrađanin, Srđan N. Čomić, član Srpskog umetničkog društva Beograd. On je došao da predstavi svoju najnoviju knjigu poezije pod nazivom “Između zemlje i neba”.

Srđan N. Čomić, rođen 14. jula 1984. godine u Dubrovniku, ima izuzetno zanimljivu biografiju. Nakon što je završio srednju medicinsku školu u Trebinju, odlučio se za dalje školovanje i upisao Visoku Medicinsku školu strukovnih studija – opšteg smera u Beogradu. Svoju profesionalnu karijeru započeo je 2010. godine i od tada radi kao stalno zaposlen u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara. Specijalizirao se za onko-hematologiju i vredno radi na kliničkom odjeljenju ovog medicinskog centra.

Iako je njegova svakodnevna obaveza posvećena medicini, Srđan N. Čomić se u slobodno vreme posvećuje pisanju poezije, a njegova knjiga “Između zemlje i neba” predstavlja njegovu najnoviju umetničku kreaciju koju predstavlja na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Sama manifestacija, koja je započela 21. oktobra 2023. godine, privukla je pažnju mnogih posetilaca koji su željni da istraže bogat svet književnosti, upoznaju autore i otkriju nove naslove. Učestvovanje Srđana N. Čomića na sajmu predstavlja izuzetnu čast za srpsku književnu scenu i dokazuje da talenti kao što je on doprinose raznolikosti i kvalitetu domaće književnosti.

Međunarodni sajam knjiga u Beogradu traje do 29.oktobra i nudi posetiocima priliku da se susretnu sa različitim književnim žanrovima, autorima i izdavačima. Ovaj događaj ostavlja neizbrisiv trag u kulturnom životu grada i predstavlja mesto gde se susreću svi ljubitelji pisane reči.

Svi koji žele da se upuste u čarobni svet knjiga i da se inspirišu autorskim delima kao što je “Između zemlje i neba” autora Srđana N. Čomića, imaju priliku da posete Međunarodni sajam knjiga u Beogradu i otkriju nove literarne dragulje.